Blog Orang Selangor

17/12/2016

Viral

SERTAI MISI VIRAL KEBAIKAN

Ada sesiapo berminat tak nak join team viral Diet Diet Sihat ? Hahaa, team viral kami ni kalau boleh yang suka tulis pasal kebaikan, kesihatan, dan pendidikan. Macam mana nak dapat semua ilmu tuh ? Sonang je, nak buat macam tuh, kami ada platform baik, hahhaa. 


misi viral artikel kebaikan untuk pendidikan masyarakat

VIRAL BLOG

Hahhaa, seronok jugak tulis blog nih, dulu main tulis je, tapi sekarang pun main tulis jelah, tapi untuk team misi viral nih, adalah strategi dia, seronok pulak bila apply boleh sebarkan kebaikan dan peringatan kepada rakyat malaysia khususnya, sebab rakyat bolivia tak like page diet diet sihat, itupun mungkin terpaksa like.

Seronok buat kerja nih, akan terus buat, sampai mati, sebelum datangnya customer, niat ni akan disimpan sampai akhir hayat, segala ilmu yang dipelajari, Allah dah bagi page ni banyak like, dah bagi kemudahan, dah bagi idea, ilham semua, masanya untuk guna.


AMALAN VIRAL

Hhahaha, masa sangat singkat, jom buat aktiviti yang korang suka. Ada ke nak join team nih ? Hhahaha, sapa minat pm abang joe. Hooo yeah !!! Sebab tak tahu bila mati, jawabnya malas nak buat artikel kebodohan, so buatlah artikel kebaikan, saham akhirat. Semoga bermanfaat. Budak sekolah rendah pun boleh join. Sapa nak ? Angkat KETIAK !!!

1 comment:

  1. New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters Lose 20 Pounds in Only 21 Days!

    ReplyDelete